Slip et slips

Har du silkeslips, der ikke længere bliver brugt?

Slip et slips er Tieds donationsprogram. Her donerer jeg, på jeres vegne, 10 kr. per silkeslips, I har gravet frem fra gemmerne og givet til Tied, til en udvalgt velgørende organisation. Hvert år afholder jeg en afstemning på instagram @tiedsilk med 3 mulige organisationer, og jeres stemmer afgør hvem årets indsamling skal gå til.

I 2021 modtog jeg 30 silkeslips og valgte at fordoble beløbet. Sammen sendte vi derfor 600 kr. afsted til Børne Cancer Fonden.

I 2022 går støtten til Psykiatrifonden.

Hvordan sender jeg mine silkeslips til Tied?

Fedt du spørger! Jeg er så glad for, at du overvejer at sende slips afsted til Tied! :-D

Det foregår således:

  • Har du minimum 4 slips i ren silke kan du få en gratis fragtkode. Der vil typsik være en lille label i slipsets smalle ende, hvor der står hvad materialet består af. Står der silke, silk eller seide, er det som udgangspunkt silke.
  • Send mig blot en mail på tiedsilk@gmail.com med emnet "Slip et slips" og skriv antal slips, dit navn, adresse, mobilnr. og email.
  • Jeg sender herefter en 9-cifret DAO-postkode retur til dig på mail.
  • Slippene pakkes og den 9-cifrede kode skrives på pakkens front.
  • Aflevér pakken i en DAO-pakkeshop. Du kan finde din nærmeste DAO-pakkeshop her: DAO-pakkeshop nær mig.
  • Jeg modtager din pakke og lægger 10 kr. per silkeslips i en pulje, der ved årets slutning, går til et velgørende formål.

NB! Jeg syer udelukkende Tied scrunchies af slips i REN SILKE. Det er derfor vigtigt, at du tjekker at dine slips er af silke.

Skulle der være slips imellem, som ikke egner sig, giver jeg dem til genbrug.